Allergenen informatie

Per 13 december 2014 zijn de nieuwe allergenenwetgeving ingegaan. Deze wet verplicht cateraars/horecaondernemers om gasten mondeling te informeren over de allergenen in de gerechten die zij verkopen. Omdat het onmogelijk is om bij aflevering van onze gerechten nog in te spelen op allergenen vragen wij u dringend om van te voren met ons contact op te nemen om na te gaan of er een allergeen in uw gerecht verwerkt is. Misschien is het niet mogelijk om een bepaald gerecht te serveren maar er zijn meestal wel alternatieven om te serveren. Uw allergie is onze uitdaging !! Heeft u een allergie meldt het ons !! Deze veertien allergenen proberen wij voor u zoveel mogelijk in kaart te brengen:

Allergenen kaart

Helaas zijn wij mede afhankelijk van onze leveranciers omtrent het gebruik van deze ingrediënten. Wij willen u wel graag zoveel mogelijk informeren over het gebruik hiervan. Bij een catering order kunnen wij eventueel een lijst toevoegen met de door ons of onze leveranciers gebruikte allergenen. Daar wij in ons cateringbedrijf soms gebruik maken van convenience producten, gaan wij deze zoveel mogelijk in kaart brengen.

Allergenen en diëten:

In onze keuken worden zaden, noten, melkproducten en vele andere allergenen verwerkt. Indien bij het bestellen van een buffet of product van ons een dieet of allergeen wordt vermeld, dan zullen wij hier rekening mee houden. Ondanks dat er zorgvuldig wordt gewerkt is het altijd mogelijk dat er nog sporen aanwezig zijn.

Voor meer informatie over allergenen klik op onderstaande link en u word doorverwezen naar de site van stichting voedsel allergie https://www.voedselallergie.nl/allergenen