Ons verhaal

Koken is echt mijn passie en ik ben erg creatief. De stapels kookboeken die ik door de jaren heen verzameld hebt zijn bijna niet meer te tellen. Deze en de verse producten die ik bij het inkopen tegenkom zijn mijn inspiratie.

Koken doe ik graag afwisselend. Van ouderwetse stoofpotten en stamppotten tot heerlijke hippe gerechten. De wereldkeuken is niet vreemd en komen regelmatig allerlei gerechten uit diverse landen op tafel. Zo blijft eten leuk en afwisselend.

Vegetarische gerechten ben ik dol op. Ik houd alleen niet van kant en klare vleesvervangers. Ik maak liever gerechten met verse eerlijke producten.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Jolanda doet alle inkopen zelf en heeft inmiddels een aantal vaste kleine leveranciers die de beste producten leveren zodat we kunnen garanderen dat het ook vers bij u op tafel komt. Wij werken daarom liever met lokale boeren en halen alles van dichtbij. Werken met verse producten uit het seizoen dat is wat we doen.

Verse producten

Vers moet vers gegeten worden.

Onze maaltijden worden vers bereid, snel terug gekoeld en verpakt, dezelfde middag wordt de maaltijd  bij je bezorgd op een door jou gekozen moment. Wij gebruiken geen gassen of allerlei e-nummers om onze maaltijden langer te kunnen bewaren. Omdat onze maaltijden vers zijn bereid zijn ze beperkt in de koelkast houdbaar. Wel kunnen ze wel nog minimaal 3 maanden worden bewaard in de vriezer.

Wij zorgen dat je iedere dag lekker, gezond en heel gevarieerd kan eten.

Elke maaltijd bevat daarom minimaal 200 gram groenten

Koken doen we afwisselend en we hebben een elke dag een soep, een salade en een hoofdgerecht en soms een dessert.

Vers gemaakte appelmoes en rabarber staan in het seizoen regelmatig op het menu.

Bakken doen we ook. We maken heerlijke taartjes en koeken en desserts. Deze zijn per portie, punt of als assortiment te verkrijgen.

Verder hebben we soms ook specials, zoals huisgemaakte kroketten en andere ambachtelijke lekkernijen.

Smaakvolle gerechten

Wij koken het liefst puur, met smaakmakers zonder toevoegingen. Waarom omdat het helemaal niet nodig is allerlei dingen aan het eten toe te voegen die er niet in horen. Zo gebruiken wij zo min mogelijk zout en gebruiken meer kruiden om smaak aan het gerecht te geven.

Onze maaltijden smaken zoals eten hoort te smaken, lekker en vooral vers en bovendien gezond.