• Malse varkenshaas met verse sperzieboontjes, gekookte aardappeltjes en ouderwetse jus. Tip! Houdt je net als Arie van extra jus, bestel dit apart bij
    varkenshaas, aardappel, sperziebonen, selderij, roomboter, zonnebloemolie, peper, zout, jus,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Knapperige groenten en de malse kip in saus zijn de basis voor dit gerecht, de mie wordt na het wokken van de kip en groenten pas aan het gerecht toegevoegd en wordt daardoor niet papperig. Resultaat een heerlijke verse gezonde maaltijd
    Mie, kip, peen, ui, paprika, spitskool, peterselie, zoetzure saus, paprikapoeder, peper, zout, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Gele groentecurry met rijst (V)

    Hoofdgerecht
     10,00
    Deze door Simon gemaakte curry is mild en zit vol heerlijke groenten en is erg romig. Super gezond en vegetarisch
    rijst, gele currypasta, kokosmelk, peen, ui, prei, sugar snaps, courgette, kikkererwten, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Hoppa, de uitspraak van ΏΠΑ, is geen woord, maar een uitroep. Het wordt voornamelijk gezegd tijdens het dansen en drukt de vreugde en het geluk uit.Dit gevoel krijg je ook bij het eten van deze gyros met verse pita, salade, tzatziki en rode saus
    Kip, gyroskruiden, pita, sla, tomaat, feta, olijven, rode ui, komkommer, tzatziki, rode saus, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • An old-fashioned tasty raw stew, nice and creamy because milk and butter are crushed by the stew. A minced meat ball, which we make ourselves in a delicious gravy to our own recipe. Tip! A delicious spicy mustard tastes great with it
    Potato, endive, ground beef, panko, egg, milk, butter, tomato puree, garlic pepper, vegetable broth, pepper, pepper, salt, gravy.

    Microwave: Puncture holes in the plastic foil, stir well through the meal halfway. 5-6 minutes 700 watts

  • Mosterdsoep

    Voorgerecht
     2,50
    Mosterdsoep is niet de eerste beste soep waar je aan denkt bij het woord soep. Toch moet je het eens proberen. De soep is namelijk niet alleen van mosterd gemaakt. Prei en aardappels, knoflook zijn de basis voor deze soep. De bouillon, room en uiteindelijk de lekkerste mosterd geven de smaak aan deze romige soep. Lekker met een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter
    Prei, aardappel, knoflook, groentebouillon, room, mosterd, zonnebloemolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt

  • Gevulde reuzentortelini

    Hoofdgerecht
     10,00
    Deze ambachtelijk gemaakte pasta is gevuld met ricotta en spinazie en wordt in combinatie met onze huisgemaakte pesto en parmezaanse kaas schilfers omgetoverd tot een heerlijk vegetarische maaltijd.
    Gevulde Pasta, pesto, parmezaanse kaas, zonnebloemolie, spinazie, ricotta, pijnboompitjes,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Dit is een van de lekkerste stamppotten vind ik zelf. Door de smeuïge zoete aardappel toe te voegen aan de normale hutspot (peen en ui) is er een lekkere twist ontstaan.
    Zoete aardappel, aardappel, peen,ui, peper, zout, rookworst, jus

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Snijbonenstamppot met kipschnitzel

    Hoofdgerecht
     10,00
    Heb je zomers trek in een lekkere stevige en gezonde maaltijd omdat je al een paar dagen makkelijk hebt gegeten is dit een goeie optie. De kipschnitzel met zijn gekruide knapperige korst is van binnen heerlijk mals
    Aardappel, snijbonen, kip, panko, ei, roomboter, melk, selderij, paprikapoeder, knoflookpeper, zout, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Rendang met rijst en boontjes

    Hoofdgerecht
     10,00
    Naar authentiek Indisch recept is deze heerlijke Rendang met rijst een maaltijd voor een warme avond. Sambal boontjes erbij voor je dagelijkse portie groenten. Pittig eten is namelijk een goeie manier om je lichaam op een natuurlijke manier af te laten koelen. En anders eet je het omdat het gewoon erg lekker is, Arie wil dit elke week wel eten
    Rijst, rundvlees, currypasta, sperziebonen, kokosmelk, citroengras, limoenblad, peper, zout,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Kipcurry met rijst

    Hoofdgerecht
     10,00
    Simon is de currymaster zoals wij hem noemen en hij maakt meestal alle curry's in de keuken. Hij houdt zelf ook het meest van curry. Welke curry maakt hem niet uit, kip heeft wel zijn voorkeur. Maar voor een heerlijke rundvlees of vegetarische curry draait hij zijn hand niet om
    Rijst, kip,prei, paprika,rode ui, witte kool, kokosmelk, rode currypasta,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Deze huisgemaakte zalmburger van verse zalm, heerlijke kruiden, ui en rode peper is weer eens iets anders dan de standaard hamburger. Zo eet je ook eens vis, vis is namelijk erg gezond. Dit keer niet op een broodje eens bij de warme maaltijd, heerlijk met een knapperige salade en gebakken aardappeltjes
    Zalm, ei, lente-ui, rode peper, maizena, peper, , kappertjes, sla, rode ui, peen, paprika, prei, aardappel, roomboter, zeezout, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt