• An old-fashioned tasty raw stew, nice and creamy because milk and butter are crushed by the stew. A minced meat ball, which we make ourselves in a delicious gravy to our own recipe. Tip! A delicious spicy mustard tastes great with it
    Potato, endive, ground beef, panko, egg, milk, butter, tomato puree, garlic pepper, vegetable broth, pepper, pepper, salt, gravy.

    Microwave: Puncture holes in the plastic foil, stir well through the meal halfway. 5-6 minutes 700 watts

  • Mosterdsoep

    Voorgerecht
     2,50
    Mosterdsoep is niet de eerste beste soep waar je aan denkt bij het woord soep. Toch moet je het eens proberen. De soep is namelijk niet alleen van mosterd gemaakt. Prei en aardappels, knoflook zijn de basis voor deze soep. De bouillon, room en uiteindelijk de lekkerste mosterd geven de smaak aan deze romige soep. Lekker met een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter
    Prei, aardappel, knoflook, groentebouillon, room, mosterd, zonnebloemolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt

  • Macaroni met kaas

    Hoofdgerecht
     10,00
    Macaroni with cheese, who doesn't like it. Tasty full of fresh vegetables and a sauce or minced meat and tomatoes. The freshly grated cheese makes the dish complete. Tip! I like to bake the macaroni in a frying pan that makes the macaroni a little bit crispy, tasty with a dollop or ketchup and of course the freshly grated cheese.
    pasta, ground beef, cheese, pepper, onion, celery, tomatoes, tomato puree, pepper, salt, paprika powder, sunflower oil,

    Microwave: Puncture holes in the plastic foil, stir well through the meal halfway. 5-6 minutes 700 watts

  • Malse varkenshaas met verse sperzieboontjes, gekookte aardappeltjes en ouderwetse jus. Tip! Houdt je net als Arie van extra jus, bestel dit apart bij
    varkenshaas, aardappel, sperziebonen, selderij, roomboter, zonnebloemolie, peper, zout, jus,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Knapperige groenten en de malse kip in saus zijn de basis voor dit gerecht, de mie wordt na het wokken van de kip en groenten pas aan het gerecht toegevoegd en wordt daardoor niet papperig. Resultaat een heerlijke verse gezonde maaltijd
    Mie, kip, peen, ui, paprika, spitskool, peterselie, zoetzure saus, paprikapoeder, peper, zout, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Gele groentecurry met rijst (V)

    Hoofdgerecht
     10,00
    Deze door Simon gemaakte curry is mild en zit vol heerlijke groenten en is erg romig. Super gezond en vegetarisch
    rijst, gele currypasta, kokosmelk, peen, ui, prei, sugar snaps, courgette, kikkererwten, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Deze huisgemaakte zalmburger van verse zalm, heerlijke kruiden, ui en rode peper is weer eens iets anders dan de standaard hamburger. Zo eet je ook eens vis, vis is namelijk erg gezond. Dit keer niet op een broodje eens bij de warme maaltijd, heerlijk met een knapperige salade en gebakken aardappeltjes
    Zalm, ei, lente-ui, rode peper, maizena, peper, , kappertjes, sla, rode ui, peen, paprika, prei, aardappel, roomboter, zeezout, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Lekker pittige naar Portugees gekruide kip met rijst en gegrilde little gem. Je waant je zo aan de Portugese kust.
    Rijst, kip, piri piri kruiden, paprika, littel gem, olijfolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Nasi met kip saté

    Hoofdgerecht
     10,00
    Heerlijke rijst, verse groenten met een malse kippen dij saté die is gemarineerd in onze eigen marinade. De pindasaus doen we er apart bij, de saté heeft naar mijn mening helemaal geen saté saus nodig en is zo al lekker genoeg.
    Rijst, spitskool, ui, prei, wortel, kip, ketjap, knoflook, selderij, bruine suiker, peper, zout, pindasaus

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Rode kool met hachee

    Hoofdgerecht
     9,95
    Ouderwets gestoofde rode kool met koekkruiden, bruine suiker, rode wijn en sinaasappel is wel een van de beste recepten. De rode kool wordt heel zacht en de smaak is verrukkelijk. Of je de rode kool nu stampt met aardappels of gewoon zoals ik m graag eet zonder de aardappels en alleen met de ook naar ouderwets recept gestoofde hachee.
    Rode kool, aardappel, rundvlees, appel, bruine basterdsuiker, rode wijn, sinaasappel, koekkruiden, uien, zout, peper, laurier,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Gevulde reuzentortelini

    Hoofdgerecht
     10,00
    Deze ambachtelijk gemaakte pasta is gevuld met ricotta en spinazie en wordt in combinatie met onze huisgemaakte pesto en parmezaanse kaas schilfers omgetoverd tot een heerlijk vegetarische maaltijd.
    Gevulde Pasta, pesto, parmezaanse kaas, zonnebloemolie, spinazie, ricotta, pijnboompitjes,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Dit is een van de lekkerste stamppotten vind ik zelf. Door de smeuïge zoete aardappel toe te voegen aan de normale hutspot (peen en ui) is er een lekkere twist ontstaan.
    Zoete aardappel, aardappel, peen,ui, peper, zout, rookworst, jus

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt