• Tomatensoep 250ml

    Voorgerecht
     2,50
    Tomatensoep met ballen, wie vindt dat nou niet lekker? De soep blijft ouderwets lekker. De kleinkinderen vragen standaard als ze komen logeren. Oma, we eten toch wel tomatensoep. Lekker met een vers gebakken stokbrood en roomboter.  
    Tomaten, rundvlees, groentebouillon, vermicelli, ui, bleekselderij, zonnebloemolie, peper, selderij, zout.
    Warm de soep op in een pannetje of warm deze in de magnetron voor 3-4 minuutjes op 700 watt
  • Erwtensoep

    Voorgerecht
     2,50
    Erwtensoep
    spliterwten, varkensvlees, rookworst, spek, ui, bleekselderij, peen, aardappel, peper, zout, water
    warm de soep op in een pannetje. De soep kun je ook in de verpakking verwarmen in de magnetron. Prik hiervoor enkele gaatjes in de verpakking en verwarm deze voor 3 - 4 minuten op in de magnetron
    Goedgevulde erwtensoep. Lekker op een gure dag als voorgerecht. Ook voor de lunch is de erwtensoep een uitstekende keuze. Met een rogge boterham met roomboter en kaas. Een dubbele portie voldoet dan weer prima als maaltijd. Goed gevuld met vlees, spek en rookworst en verse groenten. Lekker en erg gezond.
  • Kippensoep

    Voorgerecht
     2,50
    Kip, prei, ui, peen, bleekselderij, vermicelli, groentebouillon
    Warm de soep op in de pan of in de magnetron voor 3-4 min per portie.  
    Wat is er lekkerder dan een klassieke kippensoep. Of het nu op een gure dag in de winter is. Als je ziek bent, of gewoon omdat het erg gezond en lekker is. Wij stoppen er ook nog volop groenten in. Lekker en heel gezond. 250ml
  • Mosterdsoep

    Voorgerecht
     2,50
    Mosterdsoep is niet de eerste beste soep waar je aan denkt bij het woord soep. Toch moet je het eens proberen. De soep is namelijk niet alleen van mosterd gemaakt. Prei en aardappels, knoflook zijn de basis voor deze soep. De bouillon, room en uiteindelijk de lekkerste mosterd geven de smaak aan deze romige soep. Lekker met een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter
    Prei, aardappel, knoflook, groentebouillon, room, mosterd, zonnebloemolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt

  • Knapperige koek, een heerlijke laag caramel en een laag melkchocolade. Wie lust dit niet bij de koffie.
    Bloem, roomboter, melkchocolade, suiker, room,
  • Brownie 1 stuk

    Nagerecht
     1,50
    Brownie. Een licht knapperige bovenkant met van binnen een smeuïge bom van chocolade. Zo lekker, bestel er meer dan 1. Je krijgt namelijk al spijt als je het opgegeten hebt want dan wil je nog meer.
    Roomboter, ei, pure chocolade, zout, vanille-extract, bloem, cacaopoeder,
    Opeten en je vingers aflikken.
    Brownie. Een licht knapperige bovenkant met van binnen een smeuïge bom van chocolade. Zo lekker, bestel er meer dan 1. Je krijgt namelijk al spijt als je hem opgegeten hebt want dan wil je nog meer.