• Snijbonenstamppot met kipschnitzel

    Hoofdgerecht
     10,00
    Heb je zomers trek in een lekkere stevige en gezonde maaltijd omdat je al een paar dagen makkelijk hebt gegeten is dit een goeie optie. De kipschnitzel met zijn gekruide knapperige korst is van binnen heerlijk mals
    Aardappel, snijbonen, kip, panko, ei, roomboter, melk, selderij, paprikapoeder, knoflookpeper, zout, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Rendang met rijst en boontjes

    Hoofdgerecht
     10,00
    Naar authentiek Indisch recept is deze heerlijke Rendang met rijst een maaltijd voor een warme avond. Sambal boontjes erbij voor je dagelijkse portie groenten. Pittig eten is namelijk een goeie manier om je lichaam op een natuurlijke manier af te laten koelen. En anders eet je het omdat het gewoon erg lekker is, Arie wil dit elke week wel eten
    Rijst, rundvlees, currypasta, sperziebonen, kokosmelk, citroengras, limoenblad, peper, zout,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Kipcurry met rijst

    Hoofdgerecht
     10,00
    Simon is de currymaster zoals wij hem noemen en hij maakt meestal alle curry's in de keuken. Hij houdt zelf ook het meest van curry. Welke curry maakt hem niet uit, kip heeft wel zijn voorkeur. Maar voor een heerlijke rundvlees of vegetarische curry draait hij zijn hand niet om
    Rijst, kip,prei, paprika,rode ui, witte kool, kokosmelk, rode currypasta,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Pappardelle met champignonroomsaus

    Hoofdgerecht
     10,00
    Dit is ook weer een pasta die bij ons erg veel gegeten wordt. Sjon maakt deze pasta altijd klaar in de keuken, hij maakt m zoals hij heeft geleerd. De champignons snijdt hij flinterdun. De romige saus is werkelijk om je vingers bij af te likken. Vers geraspte Parmezaanse kaas er over maakt het helemaal af.
    Pasta, room, champignon, sjalot,  peterselie, peper, zout, knoflook, groentebouillon, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Een fantastisch vegetarisch recept van Ottolenghi. De combinatie van verschillende kruiden maken deze pasta zo lekker dat je geen vegetariër hoeft te zijn om deze pasta eens te proberen. Zelf eet ik het graag omdat we vaak een dag zonder vlees of vis in lassen en dit een complete maaltijd is.
    Orecchiette, kikkererwten, tomaten, knoflook, gerookte paprikapoeder, komijnzaad, tomatenpuree, peterselie, olijven, karwijzaad, citroenrasp, kappertjes, suiker, groentebouillon, zonnebloemolie

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Chili con carne Chili con carne

    Chili con carne

    Hoofdgerecht
     10,00
    Deze heerlijke stoof van gehakt en diverse groenten zoals ui, paprika, tomaten, chilipeper en bruine bonen maken dit tot een heerlijk gerecht als het buiten koud en guur is. Ook kan ik soms midden zomer zo'n trek er in krijgen en dan maak ik het soms ook met witte bonen voor een wat zomerse variant.
    Bruine bonen, rundergehakt, paprika, ui, tomaten, rode peper, paprikapoeder, peper, zout, tomatenpuree, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt