• Kipcurry met rijst

    Hoofdgerecht
     10,00
    Simon is de currymaster zoals wij hem noemen en hij maakt meestal alle curry's in de keuken. Hij houdt zelf ook het meest van curry. Welke curry maakt hem niet uit, kip heeft wel zijn voorkeur. Maar voor een heerlijke rundvlees of vegetarische curry draait hij zijn hand niet om
    Rijst, kip,prei, paprika,rode ui, witte kool, kokosmelk, rode currypasta,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Kippensoep

    Voorgerecht
     2,50
    Kip, prei, ui, peen, bleekselderij, vermicelli, groentebouillon
    Warm de soep op in de pan of in de magnetron voor 3-4 min per portie.  
    Wat is er lekkerder dan een klassieke kippensoep. Of het nu op een gure dag in de winter is. Als je ziek bent, of gewoon omdat het erg gezond en lekker is. Wij stoppen er ook nog volop groenten in. Lekker en heel gezond. 250ml
  • Kippensoep met Parmezaanse kaas
    kip, ui, venkel, knoflook, tomaat, groentebouillon, Parmezaanse kaas, tijm, croutons, burrata, zonnebloemolie, peper, zout, Italiaanse kruiden.
    Warm de soep op in de pan of warm het op in de magnetron. Prik gaatjes in de folie en warm de soep voor 3-4 minuten  in de magnetron. Doe de croutons daarna op de soep.
    Er gaat niets boven een kom heerlijke warme  soep. Deze soep is krachtig, opbeurend en extra gezond.  
  • Macaroni met kaas

    Hoofdgerecht
     10,00
    Macaroni with cheese, who doesn't like it. Tasty full of fresh vegetables and a sauce or minced meat and tomatoes. The freshly grated cheese makes the dish complete. Tip! I like to bake the macaroni in a frying pan that makes the macaroni a little bit crispy, tasty with a dollop or ketchup and of course the freshly grated cheese.
    pasta, ground beef, cheese, pepper, onion, celery, tomatoes, tomato puree, pepper, salt, paprika powder, sunflower oil,

    Microwave: Puncture holes in the plastic foil, stir well through the meal halfway. 5-6 minutes 700 watts

  • Knapperige groenten en de malse kip in saus zijn de basis voor dit gerecht, de mie wordt na het wokken van de kip en groenten pas aan het gerecht toegevoegd en wordt daardoor niet papperig. Resultaat een heerlijke verse gezonde maaltijd
    Mie, kip, peen, ui, paprika, spitskool, peterselie, zoetzure saus, paprikapoeder, peper, zout, zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Knapperige koek, een heerlijke laag caramel en een laag melkchocolade. Wie lust dit niet bij de koffie.
    Bloem, roomboter, melkchocolade, suiker, room,
  • Mosterdsoep

    Voorgerecht
     2,50
    Mosterdsoep is niet de eerste beste soep waar je aan denkt bij het woord soep. Toch moet je het eens proberen. De soep is namelijk niet alleen van mosterd gemaakt. Prei en aardappels, knoflook zijn de basis voor deze soep. De bouillon, room en uiteindelijk de lekkerste mosterd geven de smaak aan deze romige soep. Lekker met een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter
    Prei, aardappel, knoflook, groentebouillon, room, mosterd, zonnebloemolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt

  • Nasi met kip saté

    Hoofdgerecht
     10,00
    Heerlijke rijst, verse groenten met een malse kippen dij saté die is gemarineerd in onze eigen marinade. De pindasaus doen we er apart bij, de saté heeft naar mijn mening helemaal geen saté saus nodig en is zo al lekker genoeg.
    Rijst, spitskool, ui, prei, wortel, kip, ketjap, knoflook, selderij, bruine suiker, peper, zout, pindasaus

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Noedels met veel groenten, een gezonde maaltijd. Zeker als je later op de avond nog gaat sporten. Dan is het licht verteerbaar en geeft je voldoende energie om de hele les door te komen. De magere biefstuk in sojasaus zorgen ervoor dat de kilo's er niet aankomen
    Noedels, biefstukreepjes, rode peper, sugar snaps, paprika, paksoi, soja, sesamzaadjes, peper, zout, peterselie,zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Een fantastisch vegetarisch recept van Ottolenghi. De combinatie van verschillende kruiden maken deze pasta zo lekker dat je geen vegetariër hoeft te zijn om deze pasta eens te proberen. Zelf eet ik het graag omdat we vaak een dag zonder vlees of vis in lassen en dit een complete maaltijd is.
    Orecchiette, kikkererwten, tomaten, knoflook, gerookte paprikapoeder, komijnzaad, tomatenpuree, peterselie, olijven, karwijzaad, citroenrasp, kappertjes, suiker, groentebouillon, zonnebloemolie

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Panna Cotta met rood fruit

    Nagerecht
     2,50
    Romige panna cotta met vers fruit
    slagroom, vanille, suiker, gelatine, frambozen, blauwe bessen
  • Een heerlijk frisse salade met van origine toegevoegd oud brood. Wij maken het met heerlijke knapperige gekruide croutons voor een smaakexplosie. Vers, fris en knapperig.  
    diverse soorten tomaten, komkommer, rode ui, croutons, balsamico, rucola, basilicum
    deze salade kun je koud eten
    Een heerlijk frisse salade met van origine toegevoegd oud brood. Wij maken het met heerlijke knapperige gekruide croutons voor een smaakexplosie. Vers, fris en knapperig.