• Lekker pittige naar Portugees gekruide kip met rijst en gegrilde little gem. Je waant je zo aan de Portugese kust.
    Rijst, kip, piri piri kruiden, paprika, littel gem, olijfolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Rendang met rijst en boontjes

    Hoofdgerecht
     10,00
    Naar authentiek Indisch recept is deze heerlijke Rendang met rijst een maaltijd voor een warme avond. Sambal boontjes erbij voor je dagelijkse portie groenten. Pittig eten is namelijk een goeie manier om je lichaam op een natuurlijke manier af te laten koelen. En anders eet je het omdat het gewoon erg lekker is, Arie wil dit elke week wel eten
    Rijst, rundvlees, currypasta, sperziebonen, kokosmelk, citroengras, limoenblad, peper, zout,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Pompoensoep 250ml

    Voorgerecht
     2,50
    Haal de herfst alvast in huis met deze (vegetarische) pompoensoep. Door de knoflook en te fruiten bij de pompoen voor dat deze in de bouillon gaat zit er extra smaak aan. Net voor het pureren doe ik er wat uitgeperste sinaasappelsap bij voor een lekkere frisse smaak.
    Pompoen, chilipeper, komijn, peen,  sinaasappel, gember, appel, knoflook, groentebouillon, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt

  • Pappardelle met champignonroomsaus

    Hoofdgerecht
     10,00
    Dit is ook weer een pasta die bij ons erg veel gegeten wordt. Sjon maakt deze pasta altijd klaar in de keuken, hij maakt m zoals hij heeft geleerd. De champignons snijdt hij flinterdun. De romige saus is werkelijk om je vingers bij af te likken. Vers geraspte Parmezaanse kaas er over maakt het helemaal af.
    Pasta, room, champignon, sjalot,  peterselie, peper, zout, knoflook, groentebouillon, zonnebloemolie,

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Een heerlijk frisse salade met van origine toegevoegd oud brood. Wij maken het met heerlijke knapperige gekruide croutons voor een smaakexplosie. Vers, fris en knapperig.  
    diverse soorten tomaten, komkommer, rode ui, croutons, balsamico, rucola, basilicum
    deze salade kun je koud eten
    Een heerlijk frisse salade met van origine toegevoegd oud brood. Wij maken het met heerlijke knapperige gekruide croutons voor een smaakexplosie. Vers, fris en knapperig.
  • Panna Cotta met rood fruit

    Nagerecht
     2,50
    Romige panna cotta met vers fruit
    slagroom, vanille, suiker, gelatine, frambozen, blauwe bessen
  • Een fantastisch vegetarisch recept van Ottolenghi. De combinatie van verschillende kruiden maken deze pasta zo lekker dat je geen vegetariër hoeft te zijn om deze pasta eens te proberen. Zelf eet ik het graag omdat we vaak een dag zonder vlees of vis in lassen en dit een complete maaltijd is.
    Orecchiette, kikkererwten, tomaten, knoflook, gerookte paprikapoeder, komijnzaad, tomatenpuree, peterselie, olijven, karwijzaad, citroenrasp, kappertjes, suiker, groentebouillon, zonnebloemolie

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Noedels met veel groenten, een gezonde maaltijd. Zeker als je later op de avond nog gaat sporten. Dan is het licht verteerbaar en geeft je voldoende energie om de hele les door te komen. De magere biefstuk in sojasaus zorgen ervoor dat de kilo's er niet aankomen
    Noedels, biefstukreepjes, rode peper, sugar snaps, paprika, paksoi, soja, sesamzaadjes, peper, zout, peterselie,zonnebloemolie.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Nasi met kip saté

    Hoofdgerecht
     10,00
    Heerlijke rijst, verse groenten met een malse kippen dij saté die is gemarineerd in onze eigen marinade. De pindasaus doen we er apart bij, de saté heeft naar mijn mening helemaal geen saté saus nodig en is zo al lekker genoeg.
    Rijst, spitskool, ui, prei, wortel, kip, ketjap, knoflook, selderij, bruine suiker, peper, zout, pindasaus

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 5-6 minuten 700 watt

  • Mosterdsoep

    Voorgerecht
     2,50
    Mosterdsoep is niet de eerste beste soep waar je aan denkt bij het woord soep. Toch moet je het eens proberen. De soep is namelijk niet alleen van mosterd gemaakt. Prei en aardappels, knoflook zijn de basis voor deze soep. De bouillon, room en uiteindelijk de lekkerste mosterd geven de smaak aan deze romige soep. Lekker met een stokbroodje met huisgemaakte kruidenboter
    Prei, aardappel, knoflook, groentebouillon, room, mosterd, zonnebloemolie, peper, zout.

    Magnetron: Prik gaatjes in het plastic folie, schep de maaltijd halverwege goed door. 3-4 minuten 700 watt